fbpx

Konferenciju podržavaju

Sponzori

Zlatni sponzor

Srebrni sponzor

Web i media partneri

Želite li i vi podržati našu konferenciju?

Dopustite nam da vam predstavimo prvu održivu konferenciju u Hrvatskoj pod nazivom Mind, Body and Soul. Konferencija je fokusirana na osobni rast i razvoj pomoću svima dostupnim, ali nedovoljno korištenim alatima. Na konferenciji će posjetitelji imati priliku isprobati opuštajuće metode poput joge ili gong zvučne terapije, raditi na sebi uz coacheve, naučiti kako hrana može utjecati na mozak ali i sva ta znanja unaprijediti na radionicama zdrave hrane i osobnog rasta. Uz navedeno, posjetitelji će imati priliku i isprobati tehnike disanja, anti stress metode ali i upoznati mindfulness metodu. Kruna cijele priče će zasigurno biti i stvarni prikaz koji će pružiti posjetiteljima da vide kako navedene metode djeluju na njihov um i tijelo!

Kao što smo već naveli, nije ni mala stvar da se radi o prvoj održivoj konferenciji u hrvatskoj, ali i o prvom u potpunosti održivom eventu. Što to točno znači?

Vjerujemo kako održivi eventi nisu samo dio trenda koji je svuda oko nas, već uistinu vjerujemo kako su oni potrebni svima nama želimo li sačuvati planet na kojem živimo, te kako bismo osigurali bolji život za generacije koje dolaze. Upravo iz tog razloga poštujući ISO standarde održivosti organiziramo i ovu konferenciju, te minimiziramo negativne učinke na okoliš, maksimiziramo društvene učinke i svakako obraćamo pažnju i na najsitnije detalje – ne koristimo plastiku, nema bespotrebnog printanja materijala/brošura/letaka, bitna nam je reciklaža svih materijala koji ostanu nakon eventa, smanjujemo emisiju CO2 u odnosu na standardne evente i sl.

Za više informacija o sponzorskim paketima i mogućnostima obratite se na e-mail: maja.bosanac@eventful.hr