Ovo su ljudi koji će vaš boravak na konferenciji učiniti kvalitetno investiranim vremenom:

Ana i Igor Čerenšek

Igor Čerenšek mag. psych Bivši vrhunski sportaš sa diplomom iz psihologije koju je stekao na Sveučilištu u Minnesoti, S.A.D. kao jedan od tri najbolja studenta sportaša u generaciji. Igor je 13 puta uvršten u All American i dvije godine za redom u akademski All American tim od strane ESPN organizacije. Godine 2004. američki senat pohvaljuje ga izuzetnim doprinosom za sudjelovanje na Olimpijskim igrama u Ateni. Bio je finalist svjetskog prvenstva u plivanju 2002. i 2006. godine. Igor trenutno radi kao Mentalni trener s vrhunskim sportašima, trener u leadership-u za vrhunske poslovne managere i timove, a posjeduje i certifikat trenera u poslovnom okruženju (certified business coach). Neki od klijenata s kojima je Igor radio ili radi su: Lolo Jones (olimpijka atletičarka iz S.A.D.-a), Borna Ćorić (top 50 ATP tenisač), Damir Martin, srebrni veslač iz OI Rio 2016.) i tvrtke poput Abbott pharmaceuticals, Ericsson, Deloitte, Dell, RBA, E&Y u kojima je do sada provodio poslovne treninge.

Ana Čerenšek prof. psih. Diplomirana je psihologinja i Mentalna trenerica. Cijelu karijeru provodi u savjetodavnom radu sa stotinama sportaša, sportašica, managera, glumaca, pustolova ali i sa ostalima u potrazi za izvrsnošću. Radila je ili radi kao dio tima vrhunskih sportaša poput Damira Martina (srebrni veslač iz OI Rio 2016.), Lovre Majera (najbolji mladi nogometaš 2017. i 2018.) i Ivana Raiča (kapetan odbojkaške reprezentacije hrvatske). Uz Igora Čerenšeka bila je član tima Davora Rostuhara, jedinog Hrvata na Južnom polu 2018. godine. Ana je provela mnoge treninge za tvrtke poput Abbot pharmaceuticals, Dell, Coca-Cola Hellenic Company, Merkur osiguranje,  McCann i sl. U radu posebnu pažnju posvećuje pružanju podrške djeci u sportu kao LastAna u časopisu Modra Lasta i kao stručna suradnica u emisiji “Rekreativac” HRT-a. Ana redovno piše blog na portalu RTL-a “Život i stil”. 

Blanka Lasić

Blanka Lasić nakon višegodišnje korporativne karijere kao specijalistica za edukaciju i razvoj u odjelu ljudskih resursa odlučuje otvoriti vlastitu tvrtku. MINDIST je tvrtka koja uslugama savjetovanja i raznim formatima timskih treninga i radionica pomaže poslovnim ljudima i organizacijama generirati nove projekte usmjerene ka povećanju angažiranosti i lojalnosti zaposlenika, usavršavanju vještina leadershipa, uspješnog prodavanja i učinkovitog uvođenja odjela ljudskih resursa. Lasić je česta gošća predavačica na fakultetima gdje studentima približava praksu ljudskih potencijala. Kao predavačica sudjeluje na projektima i konferencijama kao što su Career Booster, Motivation Up, Inspire Me i Career Boot Camp.

Tina Uglješić

 

Autorica je bloga Zelenarium, s više od 7 godina iskustva na području sirove hrane. Ostavivši dugogodišnji menadžerski posao te značajno unaprijedivši svoje zdravlje, upravo zahvaljujući prehrani, odlučila je iz korijena promijeniti svoj životni put i posvetiti ga širenju ovog znanja svakome tko želi sretniji, zdraviji i ispunjeniji život.

Ivana Štulić

IVANA ŠTULIĆ, MSc in Applied positive psychology, coacherica, trenerica poslovnih i soft skills edukacija i konzultantica.

Po prvoj struci inženjerka elektrotehnike, ima 15 godina iskustva u upravljanju poslovnim procesima i vođenju projekata iz raznih sfera poslovanja, poslovnom konzaltingu te držanju treninga i edukacija iz područja biznisa, soft skillsa i osobnog razvoja. Stekla je deset godina iskustva u velikim internacionalnim kompanijama te pet godina u poduzetništvu. Završila je magisterij u Cambridgeu u Velikoj Britaniji te stekla titulu MSc in Applied Positive Psychology.

Certificirani je trener poslovnih edukacija, NLP business & manager coach, integrativni tjelesno-orijentirani praktičar i certificirani praktičar Appreciative Inquiry metode. Stečeno znanje koristi u održavanju stručnih edukacija i programa kao i u direktnom savjetovanju s polaznicima i klijentima. Uživa sudjelovati u procesu osobnih i organizacijskih promjena.
Svoj poziv vidi u tome da pomogne ljudima i organizacijama da ostvare svoje potencijale.

Anita Šupe

 

Prehranu i nutricionizam diplomirala na Geteborškom sveučilištu u Švedskoj. Autorica najprodavanije knjige o prehrani u regiji “Istine i laži o hrani”, djeluje kao edukator i izdavač. Zagovara povratak na tradicionalnu izvornu prehranu kakva je nekada bila prije razvoja prehrambene industrije, kada bolesti modernog čovjeka nisu niti postojale ili su bile vrlo rijetke. Misija: inspirirati ljude da promjenama prehrambenih navika preuzmu odgovornost za svoje zdravlje u vlastite ruke.

Đoni Švarc

Rođen sam u Rijeci 1950. godine gdje sam  diplomirao na Pedagoškoj  akademiji , odsjek  :  Tjelesno-zdravstvena kultura.

Od  1977. godine živim u Crikvenici gdje sam 36 godina radio kao nastavnik TZK u osnovnoj školi . Tijekom radnog vijeka :

-Radio sam i kao atletski trener u Rijeci , kao učitelj skijanja  i kao trener tenisa .

-Međunarodni  sam  atletski sudac te sam sudio na  Svjetskom  atletskom  natjecanju.

-Bivši sam reprezentativac RH u atletici, te vlasnik 2 atletska rekorda u RH.

-Aktivni sam atletski veteran (prepone, kugla, koplje, skok u dalj ) te sam sudjelovao na Svjetskom atletskom natjecanju veterana 2004.godine  u Njemačkoj . 

Prvak sam RH 1974.   kao atletski senior u disciplini 110m sa preponama .

Vlasnik sam 2 rekorda kao veteran,  u trčanju na 60m i na 60 m sa preponama .

– Aktivno   se bavim tenisom, planinarenjem, skijanjem.

-Dugogodišnji sam član Skupštine saveza Školskog sportskog društva PGŽ u Rijeci.

-Dugogodišnji sam koordinator Saveza ŠSD PGŽe.

-Dugogodišnji voditelj ŠSD Kaštel u OŠ Vladimir Nazor u Crikvenici.

-Desetak godina sam vodio  rekreaciju za žene, a zadnjih 25 godina sam voditelj  yoge   u Crikvenici.

-Alternativnom medicinom  se bavim tridesetak godina, te sam :

-Reiki majstor i učitelj

– Terapeut  Psihokibernetike Essena.

Svetlana Vukić

Ja sam Svetlana Vukić, holistička savjetnica, NLP trenerica i diplomirana inženjerka matematike.
Nakon uspješne karijere i menadžerske pozicije u informatičkoj struci, spremno napuštam rad na direktorskoj poziciji i međunarodnim projektima te odlučujem svoja znanja, bogato iskustvo i vještine prenijeti drugima kroz individualni rad i edukaciju. Zahvaljujući multidisciplinarnom pristupu i iskustvu iz biznisa do sada sam radila s više od tisuću klijenata: poslovnim ljudima, studentima, učenicima i osobama koje žele uložiti u svoju karijeru i život. Suradnica sam časopisa Sensa, autorica bloga i vlasnica uspješnog turističkog projekta. Putujem diljem Hrvatske šireći svjesnost u privatnom životu, poslovanju i učenju.
Osim čitanja, volim dizajnirati interijere i odjeću. Volim pjevati i uživati u prirodi i društvu dragih ljudi. Iz vlastitog iskustva oštećenog sluha, moj životni moto postaje da ograničenje osjetila ne mora biti ograničenje uma i ispunjenje životne svrhe.