fbpx

Ovo su ljudi koji će vaš boravak na konferenciji učiniti kvalitetno investiranim vremenom:

Ana i Igor Čerenšek

Igor Čerenšek mag. psych Bivši vrhunski sportaš sa diplomom iz psihologije koju je stekao na Sveučilištu u Minnesoti, S.A.D. kao jedan od tri najbolja studenta sportaša u generaciji. Igor je 13 puta uvršten u All American i dvije godine za redom u akademski All American tim od strane ESPN organizacije. Godine 2004. američki senat pohvaljuje ga izuzetnim doprinosom za sudjelovanje na Olimpijskim igrama u Ateni. Bio je finalist svjetskog prvenstva u plivanju 2002. i 2006. godine. Igor trenutno radi kao Mentalni trener s vrhunskim sportašima, trener u leadership-u za vrhunske poslovne managere i timove, a posjeduje i certifikat trenera u poslovnom okruženju (certified business coach). Neki od klijenata s kojima je Igor radio ili radi su: Lolo Jones (olimpijka atletičarka iz S.A.D.-a), Borna Ćorić (top 50 ATP tenisač), Damir Martin, srebrni veslač iz OI Rio 2016.) i tvrtke poput Abbott pharmaceuticals, Ericsson, Deloitte, Dell, RBA, E&Y u kojima je do sada provodio poslovne treninge.

Ana Čerenšek prof. psih. Diplomirana je psihologinja i Mentalna trenerica. Cijelu karijeru provodi u savjetodavnom radu sa stotinama sportaša, sportašica, managera, glumaca, pustolova ali i sa ostalima u potrazi za izvrsnošću. Radila je ili radi kao dio tima vrhunskih sportaša poput Damira Martina (srebrni veslač iz OI Rio 2016.), Lovre Majera (najbolji mladi nogometaš 2017. i 2018.) i Ivana Raiča (kapetan odbojkaške reprezentacije hrvatske). Uz Igora Čerenšeka bila je član tima Davora Rostuhara, jedinog Hrvata na Južnom polu 2018. godine. Ana je provela mnoge treninge za tvrtke poput Abbot pharmaceuticals, Dell, Coca-Cola Hellenic Company, Merkur osiguranje,  McCann i sl. U radu posebnu pažnju posvećuje pružanju podrške djeci u sportu kao LastAna u časopisu Modra Lasta i kao stručna suradnica u emisiji “Rekreativac” HRT-a. Ana redovno piše blog na portalu RTL-a “Život i stil”. 

Blanka Lasić

Blanka Lasić nakon višegodišnje korporativne karijere kao specijalistica za edukaciju i razvoj u odjelu ljudskih resursa odlučuje otvoriti vlastitu tvrtku. MINDIST je tvrtka koja uslugama savjetovanja i raznim formatima timskih treninga i radionica pomaže poslovnim ljudima i organizacijama generirati nove projekte usmjerene ka povećanju angažiranosti i lojalnosti zaposlenika, usavršavanju vještina leadershipa, uspješnog prodavanja i učinkovitog uvođenja odjela ljudskih resursa. Lasić je česta gošća predavačica na fakultetima gdje studentima približava praksu ljudskih potencijala. Kao predavačica sudjeluje na projektima i konferencijama kao što su Career Booster, Motivation Up, Inspire Me i Career Boot Camp.

Elvira Mlivić Budeš

 

Dr. sc. Elvira Mlivić Budeš je savjetnica za razvoj i autorica priručnika Ljubavna formula uspjeha: Kako zarađivati radeći što volimo, koja je do sada surađivala s preko 600 pravnih osoba te preko 2.500 fizičkih osoba na radionicama u Filaksu. Održala je stotine stručnih i motivacijskih predavanja, u autorstvu i koautorstvu napisala  20 poslovnih priručnika, a u svoj rast i razvoj uložila je 30 godina (diplomirana ekonomistica, magistrica društvenih znanosti, doktorica znanosti). Radi od devetnaeste godine, uspjela je zaobići mnoge poslovne klopke, naučiti puno na svojim propustima i uspjesima, istražiti pozicije srednjeg menadžmenta i vješto zaplivati poduzetničkim vodama još od 2001. godine. U svom radu kombinira poslovna znanja i osobni razvoj, a to mogu potvrditi svi oni koji su u Vedroj kući znanja dobili puno znanja i vrijedna zrnca poslovne vedrine i motivacije.

Tina Uglješić

 

Autorica je bloga Zelenarium, s više od 7 godina iskustva na području sirove hrane. Ostavivši dugogodišnji menadžerski posao te značajno unaprijedivši svoje zdravlje, upravo zahvaljujući prehrani, odlučila je iz korijena promijeniti svoj životni put i posvetiti ga širenju ovog znanja svakome tko želi sretniji, zdraviji i ispunjeniji život.

Ivana Štulić

IVANA ŠTULIĆ, MSc in Applied positive psychology, coacherica, trenerica poslovnih i soft skills edukacija i konzultantica.

Po prvoj struci inženjerka elektrotehnike, ima 15 godina iskustva u upravljanju poslovnim procesima i vođenju projekata iz raznih sfera poslovanja, poslovnom konzaltingu te držanju treninga i edukacija iz područja biznisa, soft skillsa i osobnog razvoja. Stekla je deset godina iskustva u velikim internacionalnim kompanijama te pet godina u poduzetništvu. Završila je magisterij u Cambridgeu u Velikoj Britaniji te stekla titulu MSc in Applied Positive Psychology.

Certificirani je trener poslovnih edukacija, NLP business & manager coach, integrativni tjelesno-orijentirani praktičar i certificirani praktičar Appreciative Inquiry metode. Stečeno znanje koristi u održavanju stručnih edukacija i programa kao i u direktnom savjetovanju s polaznicima i klijentima. Uživa sudjelovati u procesu osobnih i organizacijskih promjena.
Svoj poziv vidi u tome da pomogne ljudima i organizacijama da ostvare svoje potencijale.

dr. Alenka Brozina

Rođena sam u Rijeci 1973 godine.Diplomirala na medicinskom fakultetu Sveučilišta u Rijeci 1999god.,a 2006 god.uspješno polažem specijalistički ispit iz interne medicine i dobivam stručnu titulu specijalista interne medicine.Duži niz godina bavim se proučavanjem utjecaja prehrane na ljudski organizam i zdravlje. Završila sam brojnu stranu i domaću poslijediplomsku edukaciju,poglavito iz dijetoterapije,kliničke prehrane,sportske medine i sportske kardiologije,između ostalog i sveučilišni magisterij „Fiziološki, prehrambeni i farmakološki aspekti sporta i fitnessa“ u Camerinu (Italija)te „Osnove holostičke prehrane“ u Londonu ( Engleska).Duži niz godina aktivno sudjelujem kao predavač i edukator u programima mršavljenja,a do 2015god. Sam obavljala posao voditeljice ambulante za prehranu i dijetoterapiju opatijske „Thalassotherapije“. Svoju ljubav prema fitoaromaterapiji produbljujem u školi fitoaromaterapije kod dr.sc.Stribora Markovića koju uspješno završavam 2010god.Sudjelujem na brojnim aktivnostima kao predavač i znanstveni suradnik.
Do 2013.god obavljam dužnost podpredsjednice Udruge oboljelih od celijakije PGŽ,a od 2015 god. sam voditeljica Centra Adenium, udruge za promicanje pravilne prehrane, kliničke fitoaromaterapije te holističkog (integrativnog) pristupa zdravlju.Obzirom da I sama bolujem od celijakije, koja nije na vrijeme dijagnosticirana,kao I drugih prehrambenih intolerancija I preosjetljivosti, u svojem radu prvenstveno stavljam naglasak na integrativni i individualni pristup prvenstveno prevenciji te liječenju bolesti kao i kliničku primjenu fitoaromaterapije i dijetoterapije.

Svetlana Vukić

Ja sam Svetlana Vukić, holistička savjetnica, NLP trenerica i diplomirana inženjerka matematike.
Nakon uspješne karijere i menadžerske pozicije u informatičkoj struci, spremno napuštam rad na direktorskoj poziciji i međunarodnim projektima te odlučujem svoja znanja, bogato iskustvo i vještine prenijeti drugima kroz individualni rad i edukaciju. Zahvaljujući multidisciplinarnom pristupu i iskustvu iz biznisa do sada sam radila s više od tisuću klijenata: poslovnim ljudima, studentima, učenicima i osobama koje žele uložiti u svoju karijeru i život. Suradnica sam časopisa Sensa, autorica bloga i vlasnica uspješnog turističkog projekta. Putujem diljem Hrvatske šireći svjesnost u privatnom životu, poslovanju i učenju.
Osim čitanja, volim dizajnirati interijere i odjeću. Volim pjevati i uživati u prirodi i društvu dragih ljudi. Iz vlastitog iskustva oštećenog sluha, moj životni moto postaje da ograničenje osjetila ne mora biti ograničenje uma i ispunjenje životne svrhe.